22. jun. 2010

Endelig musik på Stubnitz!

Fra AOA.dk:


Lige før skibet letter anker er der givet tilladelse til at afholde arrangementer udenfor på dækket. Agata & Me, A.K. Hansn (Singvogel), De Splittergale og The Bang Bang Brain spiller over tre dage, skriver musikblogger Lars Kjær Dideriksen.

Af en koncertjunkies bekendelser - del 14...

Så vil der endelig strømme livemusik fra MS Stubnitz i Århus Havn! Allernådigst har skibet fået lov til at afholde arrangementer udenfor på dækket. Det skal udnyttes - også selv om det er i tre dage lige op til der lettes anker i håbe om mere velkomne havne andetsteds.
Det lokale Århus-pladeselskab Sound Of Perpetual Astonishment (SOPA), der er denne signaturs 'sideprojekt',
har fredag aften æren af at være del af de eneste koncerter, det bliver muligt at holde ombord på MS Stubnitz i Århus. Agata & Me og A.K. Hansn & Shoscombe Old Place samler instrumenterne og træder op.
Dette foregår på dækket af skibet fra klokken 20.00. Og det er derved sidste chance for at opleve livemusik på Stubnitz i Århus i denne weekend.

Agata & Me er en siciliensk-bosnisk duo bosat i Århus. Med guitarer, keyboards og anden elektronik skaber de en sagte, men stemningsfuld musik med flotte vokalharmonier. Geiger skrev, at ”originaliteten, talentet, sangene og de sjælfulde vokaler er der, og Agata & Me fremstår foreløbig som en mørk, musikalsk sammenhæng med personlighed.” Agata & Me har bl.a. turneret i Italien, Tyskland og Irland. Duoens bosniske halvdel, Emir Pasic, er desuden aktiv i det århusianske balkanorkester KURvE.

A.K. Hansn – denne aften med backingbandet Shoscombe Old Place – er et kendt ansigt i den århusianske musikundergrund. Igennem mange år har han ageret i bands som Vildensky og Singvogel (bl.a. med digteren Peter Laugesen). I eget navn dykker han dybere ned i sit særegne litterære univers i en semi-syngende ’spoken word’-stil. Denne aften finder skramlet guitar sammen med klarinetter, harmonika og percussion.
Forvent i anledningen af denne særlige Stubnitz-koncert et maritimt tema i repertoiret (se eventuelt denne video på Facebook med A.K. Hansn i "sailor mode")

Livemusikken
suppleres af undertegnede som dj under navnet Capt. Daydream.

Denne aften er en del af en tre-dages seance ombord på Stubnitz. Torsdag den 24. juni spiller De Splittergale og lørdag den 26. juni spiller The Bang Bang Brain suppleret af Stubnitz Selectors (DJ) og Vektor Crew (DJ).

Info om lørdag:
Påmønstring ombord kl. 20.00.
Koncertstart ca. 21.00.
MS Stubnitz, Kajplads 25 lige ved Studenterhuset

Ingen kommentarer:

Send en kommentar