14. maj 2012

Spot Festival 2012 - Fire dage fuld skrue - Del 1, Torsdag


AOA’s musikblogger Lars Kjær Dideriksen drog afsted med to kasketter på hovedet. Som blogger og som pladeselskabsmand i det musikbranche-cirkus, som roterer rundt om musikken på Spot. Under årsmødet for landets musikbranche var der heldigvis også tid til at få lyttet lidt til musikken. Lars tog noter undervejs foran og bag scenerne.

Fotos: Lars Kjær Dideriksen


TORSDAG

18:33
Århus Banegård. Henter Sister Chain og Brother John, der kommer med tog fra Berlin. De er på Spot Festivalen som repræsentanter for det tyske plade- og distributionsselskab Pale Music, som jeg gennem mit eget pladeselskab Sound Of Perpetual Astonishment (SOPA) har etableret lidt samarbejde med. Indtil videre har tyskerne bl.a. fattet interesse for Singvogel, Fallen Men og Per Hoier m.h.t. distribution i Europa. Sister Chain & Brother John er også selv musikere og skal spille til ’guerillafestivalen’ SPOT OFF. For et par måneder siden var jeg med til at udgive deres andet album.

19:24
Fik lige klaret festivalarmbånd. Har nu indfanget en six-pack Carlsberg og turen er gået til Botanisk Have. Det er tydeligt, at miniferien er startet for århusianerne. Engangsgrill, frisbee og ustemt guitar på den store plæne og under de hængende træer. Vi lader til at få forår i fragmenter i år.
Vi snakker lidt om hvad vi skal nå i løbet af weekenden på Spot. Jeg har mailet som en vanvittigt til diverse Spot-delegerede i ugen op til og regner med at mødes med en håndfuld branchefolk og medier undervejs. Derudover får vi se hvad vi kan få til at ske undervejs.

21:55
Hjemme. Sætter en gammel LP på med Savage Rose, så berlinerne lige kan få lidt Danmarkshistorie med på vejen. ”Hey, it sounds a bit like Jefferson Airplane. It’s good.” Vi beslutter os for at prøve at komme ind til koncerten lørdag.

Lars
(Støj på overfladen)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar