24. nov. 2011

Girls Love Rallie: "Son of Rock'n'Roll"

Så er der endelig gang i Sound Of Perpetual Astonishment igen (mit label, bare så det står klart). Der er faktisk hele tre udgivelser på vej inden for den meget nære fremtid.

Den 30. november 2011 udkommer andet album fra Girls Love Rallie som digital download og cd i begrænset oplag. Titlen er "Son Of Rock'n'Roll" og albummet er en gedigen popperle. Ørehænger-tendenserne fra debuten "Les Chansons Terribles" er indtakte, men denne gang har selve produktionen løftet sig fra lo-fi ti hi-fi. Rune Hedeman har produceret albummet og der er ikke blevet sparet på noget. Store armbevægelser og bevidste referencer til musikhistorien både i lyden og på albummets artwork, hvilket bl.a. kan ses på www.sopa.dk/sonofrocknroll.

Her kan man også downloade PopRevo-bagmanden Björn Lydéns "liner notes" til pladen, hvor han bl.a. skriver, at det er "...sånger, som är precis det de är. Obesvärat ärliga höjdpunkter, som inte kunne vara i annat sammanhang än just detta. De existerar i detta nu, som kunne varit i vilken tid som helst. Ty sådan är sonen av rock’n’roll: ödmjuk över den storhet han skriver sig in i." Som Rallie synger: "I summoned the spirit of a dead rock star today". Det må man sige. Og med stil, kan det tilføjes.

Her er en smagsprøve på alle albummets numre. Den ligger også på www.sopa.dk/sonofrocknroll, hvor man også kan finde to eksklusive livenumre.

De to andre udgivelser, der kommer meget snart er Sister Chain & Brother John med "The Androgyne Show" og A.K. Hansn med "Heroicus Interruptus".


L

Ingen kommentarer:

Send en kommentar