8. jul. 2009

Spotlight #1: Fossils

Så tager jeg - som tidligere skrevet - hul på en serie korte præsentationer af bands og musikere, jeg synes er spændende.For et par år siden var jeg en af de få heldige, der havde fornøjelsen af at opleve den amerikanske bas- og trommerduo Lightning Bolt spille på Spanien 19C på Århus Havn. En intens koncert der stadig tales om. Samme aften spillede tre bands mere - deriblandt en hardcore trio ved navn Studson.
Nu har to af medlemmerne skrællet deres hårde stil mere ind til benet som en ny duo under navnet Fossils. I skrivende stund har de to musikere, der så vidt jeg ved har geografisk udgangspunkt i Århus, omkring en håndfuld koncerter under bæltet som Fossils, men det er erfarne kræfter, der leverer varen.
Under Spotfestivalen i år arrangerede Klub Arrogant konceptet Arrogant Tour, hvor bandet spillede. Jeg fangede dem på video på spillested Lobby, hvor deres energi alene var en oplevelse, men også at de formåede med kun bas og trommer (og ingen vokal) rigeligt at variere deres udtryk blot ved hjælp af deres rytmer og riffs.
For nylig blev endnu en rigtig fed video lagt online fra en anden koncert. Begge klip kan ses herunder. Men tjek også Fossils MySpace-side, hvor der allerede er fede studieoptagelser med masse af rå energi: www.myspace.com/fossilsmusic2 kommentarer:

  1. ha ha - i matchende undertrøjer!
    de er da fantastiske
    god begyndelse på din føljeton

    SvarSlet
  2. Ja, de er et par nydelige unge herrer. :-D Tjek dem ud live engang, hvis du kan lide den lidt brutale stil. :-)

    SvarSlet